window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-DHVXNEP2K6');
Afspraak maken2022-06-07T12:13:38+00:00

Afspraak maken

Een afspraak maken bij Handpoli gaat snel en makkelijk. Neem rechtsreeks contact met ons op of laat uw gegevens achter en wij bellen u terug.

Bel ons direct

U kunt ons bereiken op 088 9000 500

Laat ons u terugbellen

Heeft u liever dat wij u terugbellen? Laat dan uw naam en telefoonnummer achter en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Waarom Handpoli

Bij de handpoli van Bergman Clinics staan wij klaar voor al uw hand en pols klachten. Bergman Clinics staat al 10 jaar bekend om de hoge kwaliteit van zorg. Bij onze kliniek zijn de wachttijden kort en is er persoonlijke aandacht voor de patiënt in een huiselijke en warme omgeving.

U kunt vrijwel altijd snel bij ons terecht.

Wij luisteren met aandacht naar uw klachten en stellen samen met u een behandelplan op.

Uw behandeling wordt geheel vergoed.

Onze handpoli bestaat uit een team van toegewijde specialisten.

 

Zo verloopt uw traject

Maak een afspraak

U maakt telefonisch een afspraak of vult ons contactformulier in.

U kunt ons op werkdagen altijd telefonisch bereiken. Als u ons belt kunnen we direct een afspraak voor u inplannen. Ook kunt u ons formulier invullen. Wij bellen u dan terug wanneer het u uitkomt.

Het kan ook zijn dat uw arts u direct doorverwijst. U wordt dan automatisch aangemeld en door ons gebeld voor een afspraak.

Intakegesprek

Bij het intakegesprek nemen we de tijd om te luisteren naar uw klachten en kijken we of er nog aanvullend onderzoek nodig is.

Zo mogelijk voeren we dit aanvullend onderzoek direct uit. Op basis van uw verhaal en onze bevindingen stellen we vervolgens een behandelplan op.

Start behandeling

Aangezien wij een team van experts voor u klaar hebben staan wordt uw hele behandeling bij ons op de handpoli uitgevoerd. Soms word u doorverwezen voor een CT scan of extra gevoelige MRI scan.

Nazorg

Nazorg is een vast onderdeel van ons behandeltraject. Wij adviseren om twee tot drie afspraken bij onze eigen handtherapeuten te maken en later naar een handtherapeut in de buurt te gaan.

Herken uw klacht

Ga naar de bovenkant