window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-DHVXNEP2K6');

Contact

Contact2022-11-16T09:49:05+00:00

Locaties

Onze handpoli maakt deel uit van Bergman Clinics. Deze kliniek staat al tien jaar bekend om hun goede zorg. Bij onze kliniek zijn de wachttijden kort en is er persoonlijke aandacht voor de patiënt in een huiselijke en warme omgeving.

Handpoli Bergman Hand Clinic

Handpoli Naarden

Bericht versturen

U kunt gebruik maken van het onderstaande formulier om contact te leggen. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Let op voor een intakegesprek heeft u wel een verwijzing van uw huisarts nodig.

Veelgestelde vragen

Hoe verloopt het intakegesprek?2021-02-15T13:19:18+00:00

U kunt uw eerste gesprek bij De Handpoli alvast voorbereiden door bijvoorbeeld uw gezondheidsklachten alvast duidelijk te omschrijven.

Bij het intakegesprek nemen wij uitgebreid de tijd om naar uw klachten te luisteren en onderzoeken we de hand of pols. De arts probeert aan de hand hiervan de oorzaak van uw klachten vast te stellen. Vervolgens beoordelen we of er aanvullend onderzoek nodig is. Indien mogelijk, voeren we aanvullend onderzoek direct uit.

Op basis van dit gesprek stellen wij een behandelplan op. Een behandelplan kan ‘niet operatief’ of ‘operatief’ zijn. Indien u ouder bent dan 75jr vindt een operatie alleen plaats na in overleg met de anesthesioloog.

Wat moet ik meenemen naar het intakegesprek?
Geldige verzekeringspapieren. – Een legitimatiebewijs (paspoort, id kaart, of rijbewijs of vreemdelingendocument)

Zorgaanbieders zijn wettelijk verplicht de identiteit van haar cliënten te controleren. Afhankelijk van uw afspraak kan het zijn dat u nog extra informatie mee moet nemen. Mocht dit zo zijn krijgt u deze vooraf toegestuurd in de afspraakbevestiging.

Aanvullend onderzoek
Röntgenonderzoek kunnen wij direct uitvoeren. Voor verder aanvullend onderzoek, zoals echo en MRI-onderzoek, plannen we een afspraak met u in. Dit vindt meestal plaats op korte termijn.

Waarom heb ik een verwijsbrief nodig van de huisarts?2021-02-15T13:16:11+00:00

In verband met de vergoeding van uw behandeling heeft u vooraf een verwijsbrief van uw huisarts nodig. Niet alle behandelingen worden vergoed door uw verzekeraar. Wilt u een afspraak maken voor een behandeling die niet vergoed wordt vul dan het formulier in.

Hoe maak ik een afspraak?2021-02-15T13:15:44+00:00

U kunt ons op werkdagen altijd telefonisch bereiken. Als u ons belt plannen we meteen een afspraak voor u in. Ook kunt u ons formulier invullen. Wij bellen u dan terug wanneer het u uitkomt. De Handpoli kent geen lange wachttijden, u kunt vrijwel altijd snel bij ons terecht.

Heeft u een papieren verwijzing van de huisarts? Als de verwijzing bij ons binnen is, wordt u binnen 2 dagen door ons gebeld voor een afspraak.

Wanneer u een digitale verwijzing van ZorgDomein heeft ontvangen, kunt u via een link inloggen op het Digitaal Cliëntportaal van Bergman Clinics. Hier ziet u hoe u uw afspraak kunt plannen. Dat kan in veel gevallen direct online.

Wanneer dit voor uw afspraak nog niet mogelijk is, dan kunt u telefonisch een afspraak maken. U kunt in dat geval ook wachten tot wij u bellen voor een afspraak.

Op het Digitaal Cliëntportaal kunt u, naast een afspraak plannen, ook uw verwijsbrief inzien en bekijken hoe u zich voorbereidt op de afspraak.

Wordt de behandeling vergoed door de ziektekostenverzekering?2021-02-15T13:16:48+00:00

De Handpoli heeft zorgcontracten met alle verzekeraars en alle behandelingen die u bij ons ondergaat worden door alle zorgverzekeraars 100% vergoed.

Wordt handtherapie vergoed door de ziektekostenverzekering?2021-02-15T13:17:10+00:00

Dit is afhankelijk van uw polisvoorwaarden. Handtherapie wordt vergoed afhankelijk van uw (aanvullende) zorgpakket voor fysiotherapie. Neem contact op met uw zorgverzekeraar om na te gaan of fysio- en/of ergotherapie worden vergoed.

Ga naar de bovenkant