Bergman Clinics Naarden

Uw aanvraag is ontvangen

Bedankt voor uw vertrouwen, uw bericht is succesvol verzonden. Wij gaan direct voor u aan de gang en zullen zo snel mogelijk contact opnemen.

Onze zorg in 4 simpele stappen

Zo verloopt uw traject

Uw handen hebben impact op de kwaliteit van uw leven. Heeft u last van uw hand(en)? Kijk hier of u uw klacht kunt vinden:

U maakt telefonisch een afspraak of vult ons contactformulier in.

U kunt ons op werkdagen altijd telefonisch bereiken. Als u ons belt kunnen we direct een afspraak voor u inplannen. Ook kunt u ons formulier invullen. Wij bellen u dan terug wanneer het u uitkomt.

Het kan ook zijn dat uw arts u direct doorverwijst. U wordt dan automatisch aangemeld en door ons gebeld voor een afspraak.

Bij het intakegesprek nemen we de tijd om te luisteren naar uw klachten en kijken we of er nog aanvullend onderzoek nodig is.

Zo mogelijk voeren we dit aanvullend onderzoek direct uit. Op basis van uw verhaal en onze bevindingen stellen we vervolgens een behandelplan op.

Aangezien wij een team van experts voor u klaar hebben staan wordt uw hele behandeling bij ons op de handpoli uitgevoerd. Soms word u doorverwezen voor een CT scan of extra gevoelige MRI scan.

Nazorg is een vast onderdeel van ons behandeltraject. Wij adviseren om twee tot drie afspraken bij onze eigen handtherapeuten te maken en later naar een handtherapeut in de buurt te gaan.