U kunt uw eerste gesprek bij De Handpoli alvast voorbereiden door bijvoorbeeld uw gezondheidsklachten alvast duidelijk te omschrijven.

Bij het intakegesprek nemen wij uitgebreid de tijd om naar uw klachten te luisteren en onderzoeken we de hand of pols. De arts probeert aan de hand hiervan de oorzaak van uw klachten vast te stellen. Vervolgens beoordelen we of er aanvullend onderzoek nodig is. Indien mogelijk, voeren we aanvullend onderzoek direct uit.

Op basis van dit gesprek stellen wij een behandelplan op. Een behandelplan kan ‘niet operatief’ of ‘operatief’ zijn. Indien u ouder bent dan 75jr vindt een operatie alleen plaats na in overleg met de anesthesioloog.

Wat moet ik meenemen naar het intakegesprek?
Geldige verzekeringspapieren. – Een legitimatiebewijs (paspoort, id kaart, of rijbewijs of vreemdelingendocument)

Zorgaanbieders zijn wettelijk verplicht de identiteit van haar cliënten te controleren. Afhankelijk van uw afspraak kan het zijn dat u nog extra informatie mee moet nemen. Mocht dit zo zijn krijgt u deze vooraf toegestuurd in de afspraakbevestiging.

Aanvullend onderzoek
Röntgenonderzoek kunnen wij direct uitvoeren. Voor verder aanvullend onderzoek, zoals echo en MRI-onderzoek, plannen we een afspraak met u in. Dit vindt meestal plaats op korte termijn.